5і класи . Творчий проєкт "Казкові бутерброди" 25.01.2021-29,01,2021

Всім здоров'я ! Продовжуємо навчатися дистанційно!!! 
Наша наступна тема "Кулінарія". Сподіваюсь ви зможете проявити свою активність та креативність! 
Кулінарія - мистецтво приготування їжі!!! Підійдіть до завдання творчо! Прикладом такого підходу будуть фото робіт дівчат минулих років навчання. Звичайно, ми робили все на уроках у школі. Це було не легко але цікаво. Ви будете працювати вдома. Сподіваюсь, зможете приємно вразити родину своїми кулінарними шедеврами.
Першим шедевром стануть бутерброди. Не вважайте що це так просто.
Для початку ознайомтесь із видами бутербродів.
Відео створено не мною. Тому не звертайте увагу на завдання в кінці відео. У вас буде інше завдання)
  

Розібрались з теорією, - починаємо працювати !

Завдання . Практична робота "Приготування бутербродів".

Головна вимога - бутерброди мають бути 2х видів! І обов'язково дуже гарними (казковими)
Хід виконання:
1. Вдягнути робочий одяг (фартух)
2. Вимити руки
3.Підготувати інструменти, пристосування та продукти
4. Користуючись дощечкою та дотримуючись правил техніки безпеки приготувати 
бутерброди 2 різних видів  (на вибір)
5. Гарно викласти готові бутерброді на тарілці.
6. Сфотографувати і надіслати мені за адресою lorikmakhlay@gmail.com, або на вайбер
7. Прибрати робочу поверхню, вимити посуд
8. Пригостити родину😊

Виконати до суботи.

 Банк ідей для виготовлення бутербродів тут:



і тут: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2051052331790961&type=3    фото робіт учениць минулих років!!!


 Дотримуйтесь правил:


 Вимоги безпеки для учнів перед приготуванням їжі.

.1. Надягти спецодяг, застебнути на всі ґудзики, волосся сховати під головний убір (косинку).
2. Звільнити робоче місце від сторонніх предметів.
3. Перевірити справність електроприладів.
4. Вимити руки з милом.
5. Інструменти розташовувати на столі так, щоб запобігти їх падіння.
6. Не захаращувати проходи між столами сторонніми предметами.

При ручній обробці продуктів ножем необхідно застосовувати наступні правила:
  1. при роботі з ножем тримати ніж лезом від себе;
  2. при нарізанні пальці тримати на відстані від леза ножа;
  3. передавати ніж один одному тільки ручкою від себе;
  4. консервні банки відкривати спеціальним ключем;
  5. дотримуватися обережності при роботі з ручними тертками;
  6. нарізку харчових продуктів виконувати на обробній дошці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения