9 і класи. Страви української кухні. Вареники

 Доброго дня, дівчата! 

Давайте створимо настрій собі та родині!!!

Ми розібрали на уроці технологію приготування вареників.

Тепер час практичної роботи.

Пропоную вам відео-цікавинки!

Сподіваюсь, ви створите диво-страву!! Очікую ваших фото-відео звітів!!!

Смачного!!!



Кольорові вареники




Прозорі вареники







Техніка безпеки, правила санітарії та гігієни під час роботи:

- Перед початком роботи вимити руки з милом. В процесі роботи стежити за чистотою рук та чистотою робочого місця. Вдягнути робочий одяг(фартушок, косинку)

- Робочі столи, посуд, інвентар, інструменти перед початком роботи вимити гарячою водою.

- Первинну обробку продуктів здійснювати на окремо підготовленому для цього місці.

- Посуд для приготування та подавання страв повинен відповідати санітарним нормам (відповідний матеріал, який не окислюється)

- Не переливати на плиті розчин з однієї посудини в іншу, не допускати попадання рідини на плиту.

- Не пересувати наповнені каструлі по поверхні плити. Каструлі заповнювати на ¾ їх повного об’єму.

- Відкривати кришку каструлі рухом на себе.

- Гарячі каструлі, сковорідки знімати з плити користуючись рушником.

- Кухарські ножі повинні мати добре закріпленні ручки, гостре лезо.

- Не використовувати ножі для перемішування овочів під час пасерування.

- Не допускати проливання рідини або жиру на підлогу. Якщо це сталося, підлогу негайно витерти.

- Після виконання завдання вимити кухонний та столовий посуд, інструменти відповідно до санітарних вимог.

- Робочі столи вимити з використанням мийних засобів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения