Доброго дня, дівчата!
Давайте створимо настрій собі та родині!!!
Ми розібрали на уроці технологію приготування вареників.
Тепер час практичної роботи.
Пропоную вам відео-цікавинки!
Сподіваюсь, ви створите диво-страву!! Очікую ваших фото-відео звітів!!!
Смачного!!!
Кольорові вареники
Техніка безпеки, правила
санітарії та гігієни під час роботи:
-
Перед початком роботи вимити руки з милом. В процесі роботи стежити за чистотою рук та чистотою робочого місця. Вдягнути робочий одяг(фартушок, косинку)
-
Робочі столи, посуд, інвентар, інструменти перед початком роботи вимити гарячою водою.
-
Первинну обробку продуктів здійснювати на окремо
підготовленому для цього місці.
-
Посуд для приготування та подавання страв повинен відповідати санітарним нормам (відповідний матеріал,
який не окислюється)
-
Не переливати на плиті розчин з однієї
посудини в іншу, не допускати попадання рідини
на плиту.
-
Не пересувати наповнені каструлі по
поверхні плити. Каструлі заповнювати на
¾ їх повного об’єму.
-
Відкривати кришку каструлі рухом на себе.
-
Гарячі каструлі, сковорідки знімати з плити користуючись
рушником.
-
Кухарські ножі повинні мати добре закріпленні ручки, гостре лезо.
-
Не використовувати ножі для перемішування овочів
під час пасерування.
-
Не допускати проливання рідини або жиру на підлогу. Якщо це сталося, підлогу негайно витерти.
-
Після виконання завдання вимити кухонний
та столовий посуд, інструменти відповідно до санітарних вимог.
-
Робочі столи вимити з використанням
мийних засобів.
Комментариев нет:
Отправить комментарий